Početna

AUTO GUME

Veliki izbor AUTO guma počev od…

SUV GUME

Veliki izbor SUV guma počev od…

CARGO GUME

Veliki izbor CARGO guma počev od…

Dimenzije gume / (R)

Documents

Here is some useful documents
Zimska sezona

IZDVOJILI SMO…

Mogućnost kupovine do 6 rata bez kamate i naknade, MASTERCARD, VISA i AMERICAN EXPRESS.

SERVISNE USLUGE

AKUMULATORI
AKUMULATORI
AUTO SERVIS
AUTO SERVIS
HOTEL GUMA
HOTEL GUMA
MOTO GUME
MOTO GUME
ISPRAVNOST
ISPRAVNOST
PRIBOR
PRIBOR
REGLAŽA
REGLAŽA
KLIMA
KLIMA
ULJE
ULJE
VULKANIZER
VULKANIZER
icon

Umetnost montaže

Bez obzira na vaš budžet i bez obzira na veličinu automobila koji tražite, sigurni smo da možemo pomoći da pronađete ono što je najbolje za vas. Da biste u potpunosti videli šta imamo u ponudi za vaše vozilo posetite neki od naš centar za gume i felne.

icon

100% pouzdano i kvalitetno

Proizvodi koje vam mi nudimo su vrhunskog kvaliteta i apsolutno adekvatno zahtevima vašeg vozila.

icon

Poručite i mi ćemo vam poslati proizvod

Ukoliko niste u mogućnosti da dodjete u neki od naših objekata, izaberite proizvod koji vam odgovara i mi ćemo ga poslati po kurirskoj službi u najkraćem roku.

icon

Mi smo eksperti

Naš najveći kvalitet su zaposleni. Objedinili smo tim stručnjaka sa višedecenijskim iskustvom u oblasti kojom se naša kuća bavi. Zahvaljujući tome, u mogućnosti smo da u svakom trenutku brzo i kvalitetno odgovorimo na zahtev kupca.

Vianor centar za gume i felne

Titan Tire je deo najvećeg servisno-prodanog lanca za gume i servisne usluge za motorna vozila na svetu VIANOR, koji je u vlasništvu čuvene finske kompanije Nokian Tyre, izumitelja prve zimske gume još davne 1934. godine. Kompanija je vlasnik brojnih patenata, brzinskih i Ginisovih rekorda, kao i najvećeg test poligona smeštenog na krajnjem severu u mestu Ivalo.

Što se tiče segmenta prodaje, u ponudi guma nalaze se svi vodeći brendovi, kao i gume iz teretnog programa, moto i za vozila sa specjalnom namenom. Takodje nudimo i felne najpoznatijih svetskih proizvodjača, kao i motorna ulja, akumulatore i brojne druge sitnice za vaše ljubimce na četiri točka.

Pored vulkanizerskih usluga, osposobljeni smo za više vrsta servisa na motornim vozilima.

I na kraju, sasvim nova usluga na ovim prostorima HOTEL ZA GUME.

VIANOR – Titan Tire je lociran na kružnom toku u Konjevićima – jednostavno za pronalaženje i lako za prilaženje. Korisnici usluga mogu se osvežiti u prijatnom prostoru servisno-prodajnog centra dok čekaju da im se usluga obavi.